POVESTEA BOHEME

HAI SĂ FACEM CUNOSTINŢĂ!

Eu sunt Roxana, Wedding Planner La Boheme!

După finalizarea studiilor am decis să iau calea antreprenoriatului şi astfel în 2013 a luat naştere La Boheme Events. Pasionată fiind de nunţi şi flori, am început prin a urma un curs de design floral la Bucureşti, în cadrul căruia am învăţat să lucrez aranjamente florale şi să creez decoruri pentru evenimente.

După finalizarea cursului am căutat un spaţiu cochet şi am deschis un mic atelier, care a funcţionat ca florărie şi boutique. Având ocazia să organizez câteva nunţi de la A-Z, am dezvoltat o pasiune pentru zona de Planning şi am decis să continui doar pe această latură. Ştiam că este un domeniu nou apărut în România şi că va dura până ce va fi înţeleasă pe deplin necesitatea contractării unui planner. Pot spune că astăzi, în 2018, suntem pe drumul cel bun. S-au diferenţiat agenţiile care pun la dispoziţia clienţilor decoruri, feţe de mese şi baloane de cele care într-adevăr se ocupă cu ORGANIZAREA evenimentelor, scutind clientul de ore în şir de planificare.

Spre exemplu, în medie, cuplurile care nu lucrează cu un wedding planner trebuie să aloce între 200 şi 300 ore pentru a îşi planifica nunta. 


Ce mă recomandă? 

Studiile mele, licenţiată în Ştiinţe ale Comunicării, licenţiată în Limbi Moderne Aplicate, Master în Comunicare Managerială si Resurse Umane.

Personalitatea mea sociabila, creativă si intuitivă !


Astept cu nerăbdare să ne cunoastem!