BLOG

Iulia & Petru au ales sa aiba parte de o nunta boho, la malul marii, inconjurati de oameni dragi! Este stilul care reflecta cel mai bine personalitatea lor si parca sunt facuti sa traiasca inconjurati de pampas, nuante de bej si multa iubire!

De ce ai alege sa organizezi nunta pe plaja? Cui i se potriveste o nunta pe plaja? Care este punctul de pornire si cat costa o nunta pe plaja? Vom incerca in articolul de mai jos sa raspundem la aceste intrebari si nu numai.

Zilele extrem de calduroase sunt pe cale de disparitie! A sosit toamna! In traditia romaneasca.. anotimpul nuntilor! Desi in ultimii ani multe mirese aleg vara, toamna nu se lasa niciodata mai prejos si gazduieste in fiecare weekend zeci de nunti. De aceea m-am gandit sa reliefez cateva caracteristici ale unei nunti de toamna.

Iubiti calatoriile? Sunt sigura ca in majoritatea cazurilor raspunsul va fi: DA! Ce poate fi mai frumos decat sa cunosti oameni si locuri noi, sa descoperi culturi diverse si interesante, sa admiri minunatiile naturii? De ce sa nu aratati si invitatilor vostri pasiunea pentru calatorii? Intr-o singura zi, invitatii la nunta voastra vor avea ocazia...

Ati vizionat filmul Marele Gatsby? Daca da, stiti ca acesta poate reprezenta o sursa de inspiratie pentru o nunta tematica. Tesaturi de matase si sifon, rochii din dantela, margele si cristale, pene, perle, accesorii si aplicatii glitter, pe scurt o nunta plina de farmec, distractie, iubire si glamour!