RALUCA & EDGAR - NUNTA DE 5 STELE PE PLAJA

MIHAELA & MIHAI - NUNTA GLAM PE PLAJA

IULIA & PETRU - NUNTA BOHO PE PLAJA

LORENA & IONUT - CUNUNIE IN LEFKADA

ADELINA & RAZVAN - CUNUNIE CIVILA PE PLAJA


DIANA & ANDRU - NUNTA PE PLAJA

EMA & FLORIN - NUNTA LA MARE

IONUT & PETRUTA - ELOPEMENT IN LEFKADA

CRISTINA & DRAGOS - NUNTA PE PLAJA

MARIA & BOGDAN - CUNUNIE PE PLAJA

ALINA & CHRISTIAN - NUNTA LA MARE

LILIANA & BOGDAN - NUNTA PE PLAJA IN CRETA, GRECIA

SORINA & SILVIU - CERERE IN CASATORIE PE PLAJA

ADELINA & FLORIN - NUNTA PE PLAJA

CRINA & MIKE - NUNTA PE PLAJA

CUNUNIE CIVILA LA MALUL MARII

BOTEZ TEMATIC FLAMINGO - MARA & MILENA

N & N - NUNTA PE PAJISTE

CUNUNIE IN AER LIBER - GARDEN PARTY

VIOREL & ELENA - NUNTA LA CORTTESTIMONIALE

"Mulţumesc foarte mult, Roxana! M-ai ajutat enorm de mult cu pregătirile la distanţă pentru nunta mea. Ai fost o adevărată profesionistă, pregătită de orice tot timpul şi cu sugestii foarte bune."

Crina

Wedding client

"Experiența cu Roxana a fost excelentă. Ideile și propunerile de decor au fost minunate. Conceptul evenimentului deja există, dar sugestiile ei au contribuit foarte mult la succesul serii. Mulțumim din suflet încă o dată."

Sergean

Wedding client

"Cu siguranța pot recomanda La Boheme Events... datorită Roxanei și restul echipei cu care a lucrat nunta a decurs perfect. Mulțumesc pentru tot draga mea și îți urez mult noroc în continuare."

Roxana

Wedding client

"Colaborarea cu Roxana a fost impecabila, de la prima intalnire unde am facut pur si simplu click, am simtit in persoana ei un om simplu, un om deschis si cald, dornic sa faca tot posibilul sa avem nunta pe care ne-o dorim. Fara multe cuvinte Roxana a inteles exact ce vrem, a pus intrebarile corecte, a venit cu sugestiile potrivite, a propus idei superbe si a gasit cei mai buni colaboratori ca sa iasa evenimentul asa cum trebuie. Aranjamente impecabile, saxofonist din filme, incredibil cum a cantat omul acela si ce diferenta a facut printre invitatii, DJ-ul minunat care ne-a tinut toata noaptea in picioare, fotografi care au surprins totul in poze, astfel incat atunci cand le revedem ne simtim acolo, in mijlocul distractiei, cu fluturi in stomac si bucurie in suflet. O recomandam pe Roxana din suflet, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru nimic, ea se ocupa de tot astfel incat tu sa fii un invitat la propria ta nunta si sa iasa totul exact asa cum ti-ai dorit. Multumim Roxana!"

Cris & Luci

Wedding client