NUNTA IN MALDIVE

Poziţionate în Oceanul Indian, Insulele Maldive oferă peisaje exotice, cu apă turcoaz şi nisip alb. Nu este de mirare faptul că mulţi străini aleg să îşi organizeze nunta în Maldive. Este un paradis care oferă nenumărate posibilităţi pentru a avea parte de o nuntă perfectă, de la croaziere la apus de soare până la ceremonii pe plajă. Sejurul poate fi de asemenea organizat ca lună de miere, ceea ce vă oferă avantaje în plus.

Ceremonia civilă în Maldive între două persoane nerezidente/ străine nu este legal recunoscută, însă vă oferim varianta unei ceremonii simbolice/ umaniste pe o plajă tropicală magnifică. Promitem că va fi un moment extrem de frumos si romantic!

Putem adăuga nunţii voastre puţină cultură si tradiţie locală! Nunţile tradiţionale maldiviene includ o procesiune Bodu Beru. Aceasta presupune aproximativ 20 de tobosari care cântă Bodu Beru îmbrăcaţi în haine tradiţionale, conducând fericitul cuplu pe drumul spre ceremonia de nuntă.

Plaja este locul cel mai popular pentru organizarea nunţii în Maldive. Cum ar putea să nu fie? Maldive se mândreste cu cele mai frumoase plaje din lume, fiind o locaţie de vis pentru o nuntă cu destinaţie. Multe nunţi pe plajă nu vor presupune strict ceremonia pe plajă, ci si petrecerea de nuntă, completată de flori exotice, muzică şi mâncare excelentă.

Însă este posibil să organizăm nunta si în altă locaţie, nu neapărat pe plajă: pe un dhoni tradiţional, pe un yacht luxos, pe un banc de nisip izolat, pe terasa unui acoperis cu vedere extraordinară sau pe marginea piscinei. Putem de asemenea organiza nunta într-unul dintre restaurantele de top din Maldive, inclusiv în cele subacvatice.

Orice variantă aţi alege vă garantăm că o nuntă în Maldive depăseste cele mai exigente asteptări!Afla mai multe informatii despre organizarea nuntii in Maldive completand formularul: