Nunta boho pe plaja

27.10.2021

Iulia & Petru au ales sa aiba parte de o nunta boho, la malul marii, inconjurati de oameni dragi! Este stilul care reflecta cel mai bine personalitatea lor si parca sunt facuti sa traiasca inconjurati de pampas, nuante de bej si multa iubire! 

Noi le-am fost alaturi inca de la inceput si am incercat sa gasim cele mai bune solutii pentru evenimentul lor, incepand cu cea mai importanta alegere: locatia. O taverna greceasca, situata exact pe plaja, a fost o alegere fireasca! 

Decorul folosit a fost gandit in tonuri de bej/nude, cu mici accente roz pudra si s-a corelat perfect cu stilul locatiei. Pampas-ul a fost vedeta acestei nunti si putem spune cu mana pe inima ca l-am adorat din prima clipa! 

Atat casatoria civila, cat si cea religioasa, au avut loc pe plaja! Desi, in prima faza, vremea nu a tinut cu noi si a plouat torential, odata cu venirea mirilor si a tuturor invitatilor la locatie, am avut parte de o surpriza: ploaia s-a oprit incet-incet, iar soarele si-a facut curaj sa apara.

La primire, invitatii au fost intretinuti de un cvartet de coarde, care a creat o atmosfera extrem de placuta si discreta. DJ-ul nostru a preluat mai departe stafeta si a ales un repertoriu diversificat, care a antrenat toti invitatii pe ringul de dans. Surpriza serii a fost trupa greceasca, ce sa mai, atmosfera incendiara, farfurii sparte si distractie maxima! 

Ne bucuram nespus ca am facut parte din povestea lor! Daca doriti si voi sa aveti parte de o nunta de vis, la malul marii, contactati-ne si vom contura impreuna un eveniment de neuitat!