Nunta tematica: Calatorii

18.01.2019

Iubiti calatoriile? Sunt sigura ca in majoritatea cazurilor raspunsul va fi: DA! Ce poate fi mai frumos decat sa cunosti oameni si locuri noi, sa descoperi culturi diverse si interesante, sa admiri minunatiile naturii? De ce sa nu aratati si invitatilor vostri pasiunea pentru calatorii? Intr-o singura zi, invitatii la nunta voastra vor avea ocazia de a vizita Franta, Italia, Anglia, America! Pare a fi o experienta de neuitat!


Ce avem de facut? In primul rand, va trebui sa va hotarati ce destinatii alegeti! Va puteti gandi la locurile pe care le-ati vizitat impreuna sau la cele pe care v-ati dori foarte mult sa le vedeti pe viitor!


Trebuie sa va spun ca tema nuntii este foarte ofertanta si se pot folosi zeci de elemente care au relevanta pentru tema CALATORII: avioane in miniatura, vaporase, harti, steaguri, magneti, insigne, timbre!
De asemenea, puteti sa optati pentru o nunta axata pe o singura destinatie sau sa incorporati mai multe elemente legate de calatorii.


In cazul in care preferati prima varianta, se va alege destinatia favorita si se vor studia cat mai multe detalii legate de aceasta! Vrem sa cream atmosfera perfecta si sa dam invitatilor impresia ca se afla cu adevarat in acea tara! 


Locatia!
Daca in general este destul de dificil sa gasim o locatie care sa corespunda cerintelor temei nuntii, in acest caz nu vom avea probleme! Aproape orice restaurant se preteaza temei!


Decorul!
Accesoriile? Invitatiile de nunta pot contine simboluri specifice calatoriilor: compas, vapor, timbre, geamantan, busola. Dupa acelasi model se pot realiza si numerele de masa, meniurile si place card-urile. O alta sugestie ar fi sa va amintiti de copilarie si sa confectionati avioane din hartie! Scrieti mesajul si apoi puneti-va pe impaturit! 


Daca doriti sa mergeti pana la capat cu aceasta tema si sa surprindeti invitatii, puteti urma aceasta idee: fiecare masa sa fie decorata diferit, in functie de elementele specifice tarii dupa care este denumita! Se vor folosi culori reprezentative, vederi, suveniruri (care pot fi oferite drept marturii), pentru a ne duce cu gandul la tara respectiva.


O alta metoda de a decora mesele este sa folosim carti legate de calatorii/ atlase sau mici gentute pline cu flori.


Clasicul suport de tort poate fi inlocuit cu un geamantan vintage, de piele.Abordarea acestei teme in organizarea nuntii voastre va surprinde placut invitatii, care se vor simti ca in vacanta!