1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR


BOHEME EVENTS este marca comerciala a societatii comerciale BOHEME MEDIA SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Constanta, str. Ion Lahovari, nr. 160, cam. 1, CUI RO40330806, nr. inreg. in Reg. Comertului: J13/3772/19.12.2018.

BOHEME EVENTS cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (clienti, potentiali clienti si utilizatori ai website-ului www.bohemeevents.ro) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Va rugam sa parcurgeti aceasta Politica si sa ne adresati orice solicitare de detalii la datele de contact mentionate mai jos.

Totodata, aceasta Politica promovata de BOHEME EVENTS are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului, dispozitive de tip smartphone, tableta, televizor. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal, din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-ul www.bohemeevents.ro

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, BOHEME MEDIA SRL administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in contextul vizitarii site-ului www.bohemeevents.ro

In cazul vizitarii site-ului: prin bifarea in formularul de contact (https://www.bohemeevents.ro/contact) a faptului ca sunteti de acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal sau dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii aceste Politici, sunteţi de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si sunteti de acord sa intrati in baza de date;

In cazul solicitarilor/reclamatiilor pe e-mail, conform legislatiei in vigoare suntem obligati sa va solicitam acordul scris si semnat cu privire la Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal. Daca nu primim acordul dvs nu va vom putea solutiona cerintele din e-mail.

In cazul solicitarilor/reclamatiilor telefonice, vom putea solutiona cerintele doar daca ne trimiteti in scris la adresa de e-mail office@bohemeevents.ro.

Toate solicitarile vor fi transmise pe e-mail si vor fi solutionate doar daca am primit acordul dvs semnat cu privire la Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

1. Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal

BOHEME EVENTS colecteaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

a) Administrarea, imbunatatirea, monitorizarea traficului si realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.bohemeevents.ro

b) Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor BOHEME EVENTS, desfasurarea companiilor promotionale, transmiterea ofertei;

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea căsuțelor corespunzătoare din formularele disponibile pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

2. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, BOHEME EVENTS va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact/comentarii/urmărire blog, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie cum ar fi codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, vor fi colectate si prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale pentru asigurarea respectarii regulilor aplicabile in domeniul protectiei datelor cu privire la acestea.

Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca BOHEME EVENTS sa emita facturi pe baza comenzilor lansate pe mail sau pe site. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea BOHEME EVENTS  de a va furniza respectivele produse si servicii.

3. Cui dezvaluim datele dvs. cu caracter personal

In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, BOHEME MEDIA SRL poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

- partenerilor contractuali ai BOHEME EVENTS (cum este cazul companiilor cu care BOHEME EVENTS se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre), furnizori de servicii (de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii), inclusiv entitati care asista BOHEME EVENTS in prelucrarea de date in calitate de imputerniciti, asiguratori, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate precum si dvs. ca persoana vizata in contextul exercitarii dreptului dvs. de acces.

BOHEME EVENTS nu va vinde niciodata datele dumneavoastra personale.

4. Transferul Datelor cu Caracter Personal in strainatate

Pentru realizarea unuia sau mai multor scopuri din cele indicate mai sus, o parte sau toate datele dumneavoastra mentionate mai sus pot fi transferate catre tari din Uniunea Europeana si din afara Uniunii Europene, dar doar cu consimtamantul informat al dvs.

Prin transmiterea datelor dvs. cu caracter personal catre BOHEME EVENTS acceptati (in masura in care un acord scris din partea dvs. este cerut de lege), ca datele dvs. cu caracter personal:

- sa fie incluse in baza de date BOHEME EVENTS si ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre BOHEME EVENTS, inclusiv afiliatii si colaboratorii sai pentru desfasurarea si/sau derularea activitatilor care se incadreaza in scopurile de prelucrare de mai sus.

Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

- de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;

- de acces la datele dvs. cu caracter personal;

- de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal;

- de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;

- de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii - in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare;

- de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre BOHEME EVENTS  la urmatoarea adresa: office@bohemeevents.ro

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa de email office@bohemeevents.ro va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, sa vi se confirme conform legii, faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- sa accesati si sa interveniti asupra datelor transmise;

- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara (cu exceptia prelucrarii de marketing direct, caz in care va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare)

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

5. Prevederi speciale legate de minori

BOHEME EVENTS nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor.

BOHEME EVENTS nu realizeaza activitati promotionale de marketing direct fata de minori.

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

6. Durata prelucrarii datelor

BOHEME EVENTS va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. Exceptie: Pentru datele declarate pe email in scopul facturarii, durata prelucrarii datelor in temeiul legal este pe perioada nedeterminata, ca regula, sau pana la exercitarea dreptului de opozitie din motive legitime.

Stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata.

7. Alte informatii

Va rugam sa verificati la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informati in legatura cu aceasta.

La incheierea operatiunilor de prelucrare, datele inregistrate vor putea fi transferate, integral ori partial, oricarei alte persoane juridice cu respectarea legislatiei speciale in vigoare, in conditiile in care acestea vor fi folosite in scopuri similare cu cele prevazute in acest document.

Pentru inregistrarea eronata a datelor personale cauzata de softul de indexare a datelor, BOHEME EVENTS nu isi asuma nicio responsabilitate.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@bohemeevents.ro

2. POLITICI GENERALE

Website-ulwww.bohemeevents.ro nu este un magazin online şi nu se pot efectua comenzi directe prin intermediul acestuia. Prin transmiterea unei solicitări prin intermediul formularelor prezente pe website, vă daţi acceptul pentru a fi contactaţi în vederea discutării detaliilor necesare creării şi transmiterii unei oferte personalizate din partea BOHEME EVENTS.


BOHEME EVENTS oferă servicii pentru care nu se asigură dreptul de retragere:

- Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

1. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vânzător;

2. furnizarea de Bunuri şi/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

3. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumpărător sau personalizate în mod clar;

4. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

5. prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidenţial, transport de mărfuri, închiriere de maşini, catering sau serviciile privind activităţile de agrement, în cazul în care contractul prevede o dată sau o perioadă de executare specifică;


Pentru orice detalii despre serviciile oferite, politicile prestatorului etc., vă rugăm să vă adresaţi la adresa de e-mail: office@bohemeevents.ro